355 67 443 7404
+355 237 4736
info@aspa.al

Rrathe martese

Eksluziviteti i ASPA Gold, unik në llojin e tyre, janë rrathët e martesës. Nga dëshira e klientëve tanë për të pasur rrathë martese të veçantë duke i kërkuar të personalizuara, sjellim firma ndërkombetare unike në prdukt. Breuning; Valauro; Unoaerre.
ASPA Gold gdhend emrat, rrahjet e zemrave, shprehjen tuaj personifikuese, numrin e viteve… e çdo detaj në rrathët tuaj të marteses, fejesës apo përvjetorit, në përshtatje me ngjyrën e floritit, përmasat dhe numrin e gurëve të çmuar.

Unoaerre

Kontakte


Telefon: +355 67 443 7404
Telefon: +355  237 4736
Email: info@aspa.al
Adresa: Rruga 28 Nentori – Elbasan.