355 67 443 7404
+355 237 4736
info@aspa.al

Perla

Ndër shekuj perlat kanë qenë një simbol i bukurisë dhe pastërtisë. Sot, perlat konsiderohen si klasike e bashkëkohore dhe janë pjesë e shumë bizhuterive me stile nga më të ndryshme. ASPA Gold vjen më pranë klientëve të saj me dizenjot më fine dhe më elegante për çdo femër që preferon perlat. E çertifikuar nga “Emphasi”, produkti ynë përcjell besueshmëri dhe garanci ndër vite. Të ndërthurura në bizhuteri floriri 18 karat dhe me gurë të çmuar, bukuria e perlës nuk ka të përshkruar.

Kontakte


Telefon: +355 67 443 7404
Telefon: +355  237 4736
Email: info@aspa.al
Adresa: Rruga 28 Nentori – Elbasan.