355 67 443 7404
+355 237 4736
info@aspa.al

ASPA Gold

The jeweler of your special moments

The exclusive representative of well known European brands in wedding rings.

Where you can find any jewelry to be unique in your every event.

Customize and feel unique with unique bracelets.

About Us

ASPA Gold for 15 years is the jewelery of your special moments. It all started out as a professionally based desire ... A young man with a goldsmith's education, with desires and ambitions, starts his career in a minimalist workshop.

 

Pearls

2019

?

Diamond

2019

?

Wedding rings

2019

?

Jewelry

2019

?

Pearls

Pearls are always appreciation

Diamond

Be a diamond. Shine under pressure…

Wedding rings

We hold a ring to remember emotions, desires, promises ... to remember a YES even when it is not easy ... We personalize to add emotion.

Jewelry

For a woman

A woman you may not know enough to look at her jewels…

For a man

Details make the difference! Jewelry in harmony with personality ... Show your strength!

Blog

The beauty of the pearl

Bukuria e një bizhuterie është subjektive, por nëse bizhuteritë kanë pjesë të tyre perlat, atëherë bukuria është e padiskutueshme. Perlat kultivohen në ujëra të kripur dhe në ujëra të ëmbël.Tre lloje kryesore të perlave të kulturuara në ujërat e kripur janë: Akoya,...

Choosing the perfect ring ...

“Dhe ata jetuan të lumtur përgjithmon…” Kjo është fjalia përmbyllëse e çdo historie të treguar në përrallat për dashurinë e princit dhe princeshës. Në fakt, këtë fund e ëndërrojnë të gjitha vajzat që dëshirojnë të përjetojnë një fund të lumtur, si të një princeshe....

Contact


Phone: +355 67 443 7404
Phone: +355  237 4736
Email: info@aspa.al
Adresa: Rruga 28 Nentori – Elbasan.