355 67 443 7404
+355 237 4736
info@aspa.al

Diamant

Dimantët në ASPA Gold janë të çertifikuar nga GIA, një institut Amerikan i njohur kudo në botë për klasifikimin dhe vlerën e çdo diamanti. Një nga bizhuteritë më të rëndësishme mbetet unaza e fejesës, e cila preferohet të ketë një gurë diamanti, duke e bërë lidhjen e re, të përjetshme dhe të fortë siç është vetë ai.
Ndërthurja e këtij guri të çmuar me çdo bizhuteri i jep një vlerë e pamje akoma edhe më rrëzëllitëse.

Kontakte


Telefon: +355 67 443 7404
Telefon: +355  237 4736
Email: info@aspa.al
Adresa: Rruga 28 Nentori – Elbasan.