355 67 443 7404
+355 237 4736
info@aspa.al

Blog

Bukuria e perlës

Bukuria e një bizhuterie është subjektive, por nëse bizhuteritë kanë pjesë të tyre perlat, atëherë bukuria është e padiskutueshme. Perlat kultivohen në ujëra të kripur dhe në ujëra të ëmbël.Tre...

Zgjedhja e unazës perfekte…

“Dhe ata jetuan të lumtur përgjithmon…” Kjo është fjalia përmbyllëse e çdo historie të treguar në përrallat për dashurinë e princit dhe princeshës. Në fakt, këtë fund e ëndërrojnë të gjitha vajzat...

Kontakte


Telefon: +355 67 443 7404
Telefon: +355  237 4736
Email: info@aspa.al
Adresa: Rruga 28 Nentori – Elbasan.