355 67 443 7404
+355 237 4736
info@aspa.al

Bizhuteri

Veçantia kryesore e produkteve tona është të qënit flori 18kt, duke e bërë kështu çdo bizhuteri më të çmueshme dhe me një garanci maksimale. ASPA Gold ofron një gamë të gjerë produktesh jo vetëm për evente speciale por edhe për përditshmëri. Mund t’i dhuroni vetes ose miqve tuaj vathë, varëse, unaza, orë për femra dhe për meshkuj si dhe shumë artikuj të tjerë, duke i bërë të ndihen bukur dhe të veçantë çdo ditë të jetës së tyre.

Kontakte


Telefon: +355 67 443 7404
Telefon: +355  237 4736
Email: info@aspa.al
Adresa: Rruga 28 Nentori – Elbasan.