355 67 443 7404
+355 237 4736
info@aspa.al

ASPA Gold

Argjendar i momenteve tuaja të veçanta

Përfaqesuesi eksluziv i brandeve të mirënjohura Europiane në rrathët e martesës.

Aty ku mund të gjeni çdo bizhuteri për të qenë unik në çdo event tuajin.

Personalizo dhe ndjehu unik me rrathët e veçantë të martesës.

Rreth Nesh

ASPA Gold prej 15 vitesh është argjendaria e momenteve tuaja të veçanta. Gjithçka nisi si një deshirë e bazuar në profesionalitet… Një djalë i ri me shkollim argjendari, me dëshira dhe ambicie, nis punën në një punishte minimaliste.

 

Perla

2019

?

Diamant

2019

?

Rrathë martese

2019

?

Bizhuteri

2019

?

Perla

Perlat janë gjithmonë vlerësim

Diamant

Ji një diamant. Shkëlqe nën presion…

Rrathë martese

Mbajmë një unazë për të kujtuar emocione, dëshira, premtime… për të kujtuar një PO edhe kur nuk është e lehtë…Ne personalizojmë për të shtuar emocionin.

Bizhuteri

Për një grua

Një grua nuk mund ta njohësh mjaftueshëm derisa të shikosh bizhuteritë e saj…

Për një burrë

Detajet bëjnë diferencën! Bizhuteri në harmoni me personalitetin…Trego forcën tënde!

Blog

Bukuria e perlës

Bukuria e një bizhuterie është subjektive, por nëse bizhuteritë kanë pjesë të tyre perlat, atëherë bukuria është e padiskutueshme. Perlat kultivohen në ujëra të kripur dhe në ujëra të ëmbël.Tre lloje kryesore të perlave të kulturuara në ujërat e kripur janë: Akoya,...

Zgjedhja e unazës perfekte…

“Dhe ata jetuan të lumtur përgjithmon…” Kjo është fjalia përmbyllëse e çdo historie të treguar në përrallat për dashurinë e princit dhe princeshës. Në fakt, këtë fund e ëndërrojnë të gjitha vajzat që dëshirojnë të përjetojnë një fund të lumtur, si të një princeshe....

Kontakte


Telefon: +355 67 443 7404
Telefon: +355  237 4736
Email: info@aspa.al
Adresa: Rruga 28 Nentori – Elbasan.